Vi udfører CNC-drejning og CNC-fræsning professionelt

Er du på udkig efter et kompetent firma, der kan udføre automatdrejning, CNC-drejning og CNC-fræsning? Olav Rasmussen Maskinfabrik A/S tilbyder kundespecifikke løsninger, så henvend dig endelig, hvis du og dit firma skal have hjælp til metalbearbejdning.

Vi hjælper kunder i hele Danmark, Europa, USA og Kina med CNC-bearbejdning i absolut bedste kvalitet. På vores maskinfabrik har vi mere end 70 års erfaring i branchen.

Vi tilbyder en stor maskinpark til metalbearbejdning

Grunden til at vi er i stand til at udføre CNC-drejning, CNC-fræsning, automatdrejning og gevindrulning er, at vi har en stor maskinpark til at løse diverse opgaver.

Her kan du få hjælp til bl.a.:

  • CNC-bearbejdning
  • CNC-drejning
  • CNC-fræsning
  • Automatdrejning
  • Gevindrulning

Vi arbejder med emner i diverse metaller og plast, og vi kan helt sikkert hjælpe jer i mål med projekterne.

Komplekse emner klarer vi også

Vores drejemaskiner fra Traub, Star, Goodway og Mazak dækker dimensionerne:

  • Ø4 til Ø65mm. fra stang
  • Patronarbejde op til Ø250 mm.

Endvidere giver maskiner med to revolvere, modspindel, roterende værktøjer samt C- og Y-akse mulighed for at udføre CNC-drejning af komplekse emner i én arbejdsgang og dermed til konkurrencedygtige priser.

Robotter hjælper os hurtigt i mål

Vores ene Mazak-maskine har tilkoblet en robot, og det kommer både vores kunder og os selv til gode. Robotten sørger for konstant at fylde emner i maskinen, og derfor kan vi tilbyde vores kunder fordelagtige leveringstider og meget konkurrencedygtige priser på bearbejdning af store og små serier – og du kan være sikker på, at alle emner bliver ens.

Vi arbejder altid på at optimere vores processer, så vi kan levere de resultater, du efterspørger - hurtigt og effektivt.

CNC-styret bearbejdningscenter

Med vores Mazak bearbejdningscenter med fire akser, værktøjsmagasin med 30 værktøjer (CAT 40) og x=560 mm, y=410 mm, z=400 mm kan vi tilbyde diverse opgaver med CNC-fræsning samt boreopgaver.

​Langdrejemaskiner / automatdrejning

Vores langdrejemaskiner fra Traub, Star og Goodway dækker dimensionerne op til Ø40 mm. Maskinerne gør os i stand til at udføre alle former for CNC-bearbejdning med store krav til tolerancer i én arbejdsgang.

Langdrejemaskinerne giver mulighed for at udføre CNC-automatdrejning af meget lange emner såvel som korte og komplekse emner i både større og mindre serier.

Automatdrejning med korte styktider

Vi tilbyder vores kunder korte styktider, fordi vi prioriterer at arbejde med yderst effektive maskiner. En kort styktid er ensbetydende med, at vi igen kan holde vores priser skarpe, og det elsker vi at kunne tilbyde vores kunder.

Vores maskiner har ydermere mulighed for:

  • Tværbearbejdning
  • Bagbearbejdning
  • Simultanbearbejdning

Hvad er prisen på vores ydelser?

Ønsker du en pris på bearbejdning af diverse emner så kontakt os endelig. Vores priser på CNC-drejning, CNC-fræsning og automatdrejning afhænger selvsagt af emnet.

Vær dog opmærksom på at vores priser altid er skarpe og konkurrencedygtige - og vores service er altid i top.

Kontakt os og hør mere om CNC-fræsning og CNC-drejning

Ønsker du at høre mere om vores automatdrejning, CNC-drejning eller CNC-fræsning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 65 35 12 37 eller sende en e-mail til info@olav-rasmussen.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har mere end 75 års know-how

Innovative og skræddersyede løsninger

Konkurrencedygtige priser

Lidt om os

Olav Rasmussen A/S har siden firmaets start i 1946 oparbejdet en enestående erfaring med bl.a. firmaets specialer automatdrejning og gevindrulning.​