CNC-drejning med CNC-styrede drejemaskiner

Vores drejemaskiner fra Traub, Index og Mazak dækker dimensionerne op til ø65 mm fra stang, og patronarbejde op til ø250 mm.

Maskiner med to og tre revolvere, modspindel, roterende værktøjer samt C- og Y-akse giver mulighed for at udføre CNC-drejning af komplekse emner i én arbejdsgang og dermed til konkurrencedygtige priser.

Vores Mazak-maskine har tilkoblet en robot. Robotten sørger for at fylde emner i maskinen konstant, og vi er derfor konkurrencedygtige på leveringstider og pris på CNC-drejning og CNC-fræsning af store og små serier.

LANGDREJEMASKINER med automatdrejning

Vores langdrejemaskiner fra Traub og Star dækker dimensionerne op til ø20 mm. Maskinerne gør os i stand til at udføre alle former for CNC-bearbejdning med store krav til tolerancer i én arbejdsgang.

Langdrejemaskiner giver mulighed for at udføre CNC-automatdrejning af meget lange emner, såvel som korte og komplekse emner.

Maskinernes mange muligheder for tvær- og bagbearbejdning samt simultanbearbejdning giver korte styktider og dermed konkurrencedygtige priser.

KURVESTYREDE DREJEMASKINER TIL CNC-DREJNING

Vi kan tilbyde produktion på Traub kurvestyrede automater af mindre komplekse emner op til ø40 mm.

CNC-STYRET BEARBEJDNINGSCENTER

Med vores Mazak bearbejdningscenter med fire akser, værktøjsmagasin med 30 værktøjer (CAT 40) og x=560 mm, y=410 mm, z=400 mm kan vi tilbyde diverse CNC-fræsning- og boreopgaver.

Kontakt os og hør mere om CNC-fræsning og -drejning

Ønsker du at høre mere om vores automatdrejning, CNC-drejning eller CNC-fræsning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 65 35 12 37 eller e-mail info@olav-rasmussen.dk.

Lidt om os

Olav Rasmussen A/S har siden firmaets start i 1946 oparbejdet en enestående erfaring med bl.a. firmaets specialer automatdrejning og gevindrulning.​