Spåntagning udført af dygtige fagfolk

Leder du efter et firma, der kan varetage alt inden for spåntagning? Hos Olav Rasmussen Maskinfabrik A/S foretager vi spåntagning, hvilket dækker boring, drejning, fræsning og gevindrulning. Vi er beliggende centralt på Fyn og udfører arbejde for kunder i hele Danmark, Europa, USA og Kina

Vi har ekspertise inden for alt vedrørende spåntagende bearbejdning, så du kan roligt lade os udføre din opgave. Kontakt os endelig og fortæl om dit projekt - sammen finder vi en løsning.

CNC-teknologi og CNC-spåntagning

Vi anvender moderne CNC-maskiner i vores produktion. Da vi gør brug af CNC-styrede bearbejdningsmaskiner, som er let at programmere og stille op for vores medarbejdere.

Læs meget mere om CNC-drejning her.

Derudover kan vi med brugen af vores Mazak bearbejdningscenter med fire akser og værktøjsmagasin med 30 værktøjer (CAT 40) og x=560 mm., y=410 mm. og z=400 mm. tilbyde en lang række af bore- og fræseopgaver til alle vores kunder.

Vi producerer både runde, firkantede og sekskantede emner - vi kan altså med garanti også klare din opgave.

Hos os får du et yderst kompetent team

En af grundene til, at vi er yderst effektive er, at vi har en stor maskinpark, der hjælper os hurtigt og effektivt i mål med din opgave.

Vi tilbyder dig nogle af branchens bedste og mest erfarne medarbejdere indenfor programmering og CNC-spåntagning.

Vores medarbejdere har mange års erfaring, og så snart de har en ordre på en maskine, klarer de produktionen helt selv. Det er din helt klare fordel som kunde, da vi ikke behøver forskellige led i processerne - og dermed kan vi hurtigt eksekvere vores ordre. Nemt og billigt.

Hvad koster spåntagning?

Ønsker du at vide, hvad spåntagning koster her hos os? Vores priser afhænger selvfølgelig af størrelsen og kompleksiteten på din ordre. Derfor vil vi meget gerne høre, hvilke ydelser du ønsker, vi skal udføre for dig.

Drejer det sig om boring, fræsning, drejning eller gevindrulning? Og hvor mange emner din ordre drejer sig om? Alle disse faktorer spiller ind på den endelige pris.

​Kontakt os og fortæl om dine ønsker. Vi lover til gengæld, at vores kompetente medarbejdere og avancerede maskinpark kan levere resultater både hurtigt, kvalitetssikkert og billigt. 

Flere af vores maskiner arbejder fra stang, og har et lademagasin. Andre er automatiserede med robot. Det er med til at effektivisere de projekter, vi udfører - og det er med til at holde vores priser skarpe. 


Kontakt os for at høre mere

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og får deres produkter til tiden, så vi aftaler altid leveringstid individuelt med hver enkelte kunde. Forvent ikke lang leveringstid her hos os - effektivitet er nemlig vigtigt for os.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os for besvarelse af eventuelle spørgsmål om spåntagning. Du kan sende disse til e-mail info@olav-rasmussen.dk eller give os et kald på telefon 65 35 12 37.

Vi ser frem til at udføre spåntagning for dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har mere end 75 års know-how

Innovative og skræddersyede løsninger

Konkurrencedygtige priser

Lidt om os

Olav Rasmussen A/S har siden firmaets start i 1946 oparbejdet en enestående erfaring med bl.a. firmaets specialer automatdrejning og gevindrulning.​