Spåntagning​ udføres af dygtige fagfolk

Hos Olav Rasmussen Maskinfabrik A/S foretager vi spåntagende bearbejdning, hvilket dækker boring, drejning, fræsning og høvling. Vi er beliggende centralt på Fyn og udfører arbejde for kunder i hele Danmark. 

Spåntagende bearbejdning med dine anvisninger in mente

Vi har ekspertise inden for alt vedrørende spåntagende bearbejdning, så du kan roligt lade os udføre din opgave.

CNC-teknologi og spåntagende bearbejdning

Vi anvender moderne CNC-teknologi i vores arbejde med spåntagende bearbejdning, da vi gør brug af et CNC-styret bearbejdningscenter, som er let at kontrollere og navigere i for vores medarbejdere.Læs mere om CNC-drejning.

Med brugen af vores Mazak bearbejdningscenter med fire akser og værktøjsmagasin med 30 værktøjer (CAT 40) og x=560 millimeter, y=410 millimeter og z=400 millimeter kan vi tilbyde en lang række af bore- og fræseopgaver til alle vores kunder. Vi producerer både runde, firkantede og sekskantede emner - vi kan altså med garanti klare din opgave også.

​Kontakt os for at høre nærmere

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og får deres produkter til tiden, så vi aftaler altid leveringstid individuelt med hver enkelte kunde. 

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os for besvarelse af eventuelle spørgsmål om spåntagning. Du kan sende disse til e-mail info@olav-rasmussen.dk eller give os et kald på telefon 65 35 12 37.

​Brochure

Download vor nyeste brochure, og læs om alle de muligheder mere end 70 års know-how giver.

Kontaktinformation

Vil du gerne tage direkte kontakt til os kan du finde vores kontaktinformation her

Olav Rasmussen Maskinfabrik A/S

Fasanvej 5
5540 Ullerslev

CVR: 15768584​

Telefon: 65 35 12 37

Kontakt os

Har du et spørgsmål vedrørende vores arbejde, så skriv til os her.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt