Spåntagning​ udføres af dygtige fagfolk

Hos Olav Rasmussen Maskinfabrik A/S foretager vi spåntagning, hvilket dækker boring, drejning, fræsning og høvling. Vi er beliggende centralt på Fyn og udfører arbejde for kunder i hele Danmark.

SPÅNTAGENDE BEARBEJDNING MED DINE ANVISNINGER IN MENTE

Vi har ekspertise inden for alt vedrørende spåntagende bearbejdning, så du kan roligt lade os udføre din opgave.

​CNC-TEKNOLOGI OG SPÅNTAGNING

Vi anvender moderne CNC-teknologi i vores arbejde med spåntagning, da vi gør brug af et CNC-styret bearbejdningscenter, som er let at kontrollere og navigere i for vores medarbejdere. ​ Læs mere om CNC-drejning.

Med brugen af vores Mazak bearbejdningscenter med fire akser og værktøjsmagasin med 30 værktøjer (CAT 40) og x=560 millimeter, y=410 millimeter og z=400 millimeter kan vi tilbyde en lang række af bore- og fræseopgaver til alle vores kunder. Vi producerer både runde, firkantede og sekskantede emner - vi kan altså med garanti klare din opgave også.

​KONTAKT OS FOR AT HØRE NÆRMERE

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og får deres produkter til tiden, så vi aftaler altid leveringstid individuelt med hver enkelte kunde.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os for besvarelse af eventuelle spørgsmål om spåntagning. Du kan sende disse til e-mail info@olav-rasmussen.dk eller give os et kald på telefon 65 35 12 37.

Lidt om os

Olav Rasmussen A/S har siden firmaets start i 1946 oparbejdet en enestående erfaring med bl.a. firmaets specialer automatdrejning og gevindrulning.​